Avondfeest

Familiefeestje is zeer geschikt voor het vieren van uw avondfeest! Er is veel mogelijk en niet is ons te gek! Indien u met kinderen komt is binnenspeeltuin Kids City gewoon geopend, zodat ook zij een leuke avond hebben. Om u toch een kleine indruk te geven van de mogelijkheden, vindt u onderstaand het meest geboekte arrangement.

· koffietafel
· onbeperkt gebruik van koffie, thee, fris, bier en wijn
· 2 luxe warme en
· 2 luxe koude hapjes

Dit arrangement kost € 18,75 gedurende 4 uur (All-in).
Als suggestie (niet bij de prijs inbegrepen) een lekkere afsluiter van het avondfeest een broodje warm vlees of een ouderwetse zak frites met eigengemaakte sambalmayonaise.

Bovenstaande is slechts een suggestie voor uw avondfeest. U kunt natuurlijk ook gaan voor bijvoorbeeld een zomers BBQ feest of voor een uitgebreid warm en koud buffet.
Tijden voor het avondfeest zijn in overleg te bepalen.
Voor de kinderen kunt u een apart arrangementje boeken bijvoorbeeld het Peter Pan arrangement. Dit houdt in: onbeperkt gebruik maken van alle faciliteiten van Kids City, onbeperkt ranja, patat met 3 mini-snacks en een ijsje. Heeft u nog wensen met betrekking tot muziek of entertainment laat het ons dan weten. In overleg is veel mogelijk, dus neemt u gerust contact op of kom een keertje kijken!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ